Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaká je výdrž/spotřeba smartphonu při hotspotu/tetheringu/sdílení ? U mě vysoká

Měl bych dotaz, jaká je tak obvyklá spotřeba mobilu (skoro všechny mají 1cell Lion 3.5-4.2V) , nebo výdrž (keď neumíte měřit spotřebu, ale měli to zapnuté od nabití po vybití) když vykonává funkci hotspot / tethering / routuje připojení přes wifi AP do sítě operátora k internetu Mám na mysli běžné smartphony aktuální až 5 let staré , zajímá mě cokoli (android. iOS, symbian, Win-phon).

Protože mě se zdá strašně nízké , že mi mobil žere 400mA a vydrží tedy jen teoreticky 4 hodiny (v praxi to bylo teď půl hodiny jen, měl jsem ho částečně vybitý a běželo mi to do uplného vypnutí, kdy pak nešel zapnout) dělat internet access point . Přitom v idle má spotřebu 4mA a při navigaci v menu 30-60mA.

Z jedné strany strašně málo, čekal bych víc, alekdyž si člověk koukne, koli žere volání (200-300) /internet v mobilu přes data nebo přes wifi (150-500), tak to zas tak moc není - musí běžet wifi + HSPA najednou.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mne mobil vydrží do okolo 55-60 hodin bez nabytia, pri bežnom používaní do 2 dní, pri ťažsom používa… poslední
Mlocik97 25.04.2018 13:29
Mlocik97

Mne mobil vydrží do okolo 55-60 hodin bez nabytia, pri bežnom používaní do 2 dní, pri ťažsom používaní (nie len volanie, ale aj prehliadanie Internetu, hranie hier, a pod.) cca do 30 hodín, pri zapnutom AP asi 12 hodín (počas ťažšieho používania) až 24 hodín (pri bežnom).
J5 2016

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru