Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako vytvorit z videa nahraneho v DVD rekorderi DVD s menu?

Nahral som na DVD rekorderi Philips video z VHS, to ma svoje menu a tak som chcel spravit jednoduche menu, prip. kapitoly a napalit to na DVD. Mam niekolko programov, tak som myslel ze to bude jednoduche, ale...

- Windows DVD Maker (sucast Windows Vista) mi vypisal ze zaznam je prilis dlhy, aj ked povodne video sa na DVD zmesti, ziadnu moznost zmenit kvalitu som nenasiel.

- Zwei-Stein (freeware) pravdepodobne podporuje ako vystup len wmv.

- Ulead Video Studio 8 po problemoch s nacitanim videa (musel som premenovat subory, koncovky, aj tak to neslo na prvykrat) sa tvaril ze je vsetko OK, konvertoval video asi 2 hodiny, potom na 99% vypisal chybu (Unable to convert video...).

- Nero Vision Essentials 7 (ktory som dostal k napalovacke) nechce nacitat video (345MB-ove VOBy), ani po premenovani koncoviek - to nechapem (edit: Nero nechce nacitat asi nic okrem AVI a WMV, pri MOV zamrzne, nenacita ziadny MPEG ani MPEG2).

Mozno by to slo v kombinacii roznych programov, ale tomu som sa chcel vyhnut, navyse budem coskoro potrebovat vytvorit vela takychto DVD. Nepoznate nejaky sposob, najlepsie jeden prip. 2 freeware programy, ktore by so zvladli, hlavne jednoducho a intuitivne? Pokial mozno aby sa v nom dalo aj strihat a aby uz mal nejake pripravene menu pre rozne prilezitosti. Ale hlavne aby fungoval.

Vdaka.

Mam Windows Vista Home Premium 32 bit.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny