Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Microsoft Office 2016 - offline instalátor

Oficiáně to jde. Ale asi se ti nechce moc myslet, co?
Dal jsem ti odkaz, kde je popsané dvěma způsoby jak si aktuální instalačku i s možností nastavit co chceš a co nechceš instalovat vytvořit a to na základě souborů stažených ze serveru Microsoftu.
Oba dva postupy používají aktuální verze v jednotlivých kanálech. V cestě jednotlivých kanálů jsou ale i soubory obrazů s instalačkou, jenže ty nebývají s aktuální verzí, což jsem ti napsal. Jsou to přesně ty soubory, které najdeš i na webu co ti uvedl Kyncl, takže ten jeho web ani nepotřebuješ, ten tě jen odkazuje na ofiko linky na serveru Microsoftu. Neuvedl jsi edici, takže například link na obraz instalačky na edici proplus ve finálním kanálu je tento:
http://officecdn.microsoft.com/pr/492350F6-3A01-4F97-B9C0-C7C6DDF67D60/media/cs-cz/ProPlusRetail.img
nebo tento:
http://officecdn.microsoft.com/db/492350F6-3A01-4F97-B9C0-C7C6DDF67D60/media/cs-cz/ProPlusRetail.img
takže je to na sto pro čisté, když stahuješ ze serveru Microsoftu :-)
Ale jak jsem psal, nebývají tam aktuální verze (teď přes 2 měsíce ve finálním kanálu), tak je vhodnější buď použit ty postupy z webu, co jsem uvedl, což se mi zdá nejlepší, nebo si vytvořit instalačku z jednotlivých souborů a exe pro online instalaci (v kombinaci se soubory instalačky tvoří offline instalačku) - klidně ti udělám skript, který ti ji sestaví, jenže nevím jakou chceš edici a bitovou verzi a jaký jazyk :-)
Ale pokud se ti fakt nechce myslet tak použij odkaz od Kyncla, jsou tam linky odkazující na web Microsoftu, takže na sto pro čisté, jen nebudeš mít aktuální verzi, jen třeba teď přes dva měsíce starou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny