Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem AMD graf. karta - najspolahlivejsia znacka?

MSI mají dlouhodobě nejlépe řešenou automatickou regulaci ventilátorů, nízkou TDP

a babu ktomu. (Maji to dobre resené, ale stim 'nej' .. TDP myslis co presne ? Thermalni disperzaci [vs W] v otace coolingu maji dobre resenou i jiny vyrobci, ale MSI zustava v grafickych kartach dobrou volbou, [Twin Frozr] se uz predvedl od dob Kepleru na GTX@660).
* Spotreba i TDP jde s kazdou novou Gen. dolu, kde uz neni zapotreby osazovat velkoplosna 0.5 Kg zebra, nebo WColling, nechapu jak to muzou jeste nekteri vyrobci v dnesni dobe tak doslova spackat ..

ALTERNATIVA
- Na miste tazatele, bych za 300$, radeji zakoupil AMD Fury@X (nektera rada Fury jde popripade pomoci VBIOS odemknout na vykonejsi Fury@X), kde i pres 4Gb ma podstatne lepsi vykon jak jakakoliv graficky chip z rady AMD@RX.
- Samozrejme zustavame jen v alternative, ale po technické strance kdyz prehlidneme nekteré veci (jako spotrebu), bude mit vykonou grafickou kartu na pameti HBM (o proti klasické DDR) na vykoném GPU [Fuji], kde vykonem je nekde okolo (trochu pod) GTX@1070.
* Jednu AMD@Fury mam. I kdyz 4GB nejsou v dnesni dobe nic co se da nazvat konfortni, ale az na par titulu (kolik, 10-15 her ?) i v rozliseni "2K@1440p", hra zpravidla nepretahne hranici 3GB, kde si s 4Gb stale staci.. "ale opakuji, jde jen o alternativu kterou bych prozkoumal pod lupou".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny