Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Psal jsem znovu na info@poradna.net a nikdo neodpověděl

Za posledne tri mesiace som dostal 3 ziadosti o vymaz uctu a na kazdu som odpovedal rovnako. V sucasnosti to nie je mozne, mozne to bude uz coskoro v sulade s novymi pravidlami GDPR. Nemam ziadne presne informacie, ale predpokladam, ze datum nasadenia GDPR do praxe stihneme.
Zaroven chcem vsetkych rypalov upozornit, ze Poradna s.r.o. nezhromazduje ziadne osobne udaje svojich uzivatelov. Pokial niekto povazuje za osobny udaj nickname, IP adresu alebo emailovu adresu rad ho odporucim na nasu advokatku alebo prislusny sud.
Ja osobne nick, IP adresu ani emailovu adresu nepovazujem za osobny udaj, pretoze ani jeden udaj nevieme stotoznit s konkretnou osobou. V ziadnom zakonie nie je ani nic take napisane a to, ze niektori pravnici si myslia opak je ich pravny nazor. Bodka.
Btw ak ta trapilo tak velmi, ze si nedostal odpoved na email mame na poradni aj zverejnene tel cislo, takze stacilo zavolat. Dnes tie medzinarovne hovory predsa idu z pausal, takze sa to da prezit nie?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny