Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zvolení vhodného routeru

Třeba v tom, že ti umožňuje postupně dokupovat další zařízení a zařadit je do domácí LAN. Taky způsob a kvalita podpory je úplně jinde (firmware updaty co 2-3 týdny), a to i pro stará zařízení (viz poslední díra na wifi, kterou MKT záplatoval jako jeden z prvních).Další velká výhoda je, že to je univerzální zařízení. Výrobce ti nediktuje jak jej máš používat, máš plnou svobodu. Další a asi největší výhoda je rozsah schopností a výkon.

A upřímně, ani to Cisco už není to co to bývalo. Jediná velká výhoda je jeho IOS, který je shodný, nebo velmi podobný napříč všemi zařízeními. A to právě MKT "okopíroval", shell je u MKT jedna z velmi pozitivních vlastností.

Jako poslední důvod proč MKT je kvalitní návrh HW, tj. např. DC-DC měnič na desce, čímž je možné použít prakticky libovolný zdroj napájení a hlavně tím získává spolehlivost - většina MKT zařízení běhá s uptimem rok a víc úplně v pohodě. Běžné domácí routery dosáhnou podobné spolehlivosti až s UPS (za předpokladu, že mají dobrou implementaci OS, což není zrovna častý případ).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny