Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows se nespouští, error

OT: to jsme to (respektive MS) dopracovali, když jediným rozumným řešením po těch zk* aktualizacích zk* W10 je čistá instalace. To je pro mě smrt - nebo x dní práce (nebo bez her tak 20 hodin). Zajímavé, mám PC i NB s XP, jedou dobře deset let, bez přeinstalace. Vista dtto. Dvoje PC s W7/Pro, 7 a 5 let. A ten telemetrický zázrak mám přeinstalovávat co půl roku? (Naštěstí mám verzi pro, aktualizace mohu odložit dle potřeby - kdyby si malýměkký vzpomněl, že to chce udělat just now! a po restartu černo - v rámci finiše uzávěrky - to by bylo radosti.

Aby je čort vzal! ]:( Přitom by stačilo, kdyby aktualizace šly zakázat jak jako v předchozích systémech. W7/Pro na dvou PC jsem neaktualizoval přes dva roky (možná 3, nepočítám to..) a vše funguje jak má. Jo, nefunguje CEIP a podobné nezbytné fičury ;-)

Mně se tedy zatím nic takového nestalo, ale build 1803 ještě v PC nemám, po neděli mi přijdou nové RAMky, tak jsem zvědav. Starý NB (který jsem čerstvě vyfasoval a spustil po několika měsících) prošel, sice přestal fungovat mikrofon, ale po x restartech a zákazu aktualizací driverů z WU nakonec naskočil. Ale tam bych problémy očekával, také má 8 roků a poslední ovladače jsou pro W7. Zkusil jsem tam kdysi přechod na W10 a vše fungovalo, tak šel do světa - teď se mi vrátil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny