Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Internet vysoká odezva a dotazy

už se neukazuje jméno router

protože google ani žádný jiný dns server nezná tvé názvy v domácí síti.
ten název poskytl router: při ponechaném dhcp je přednastavený i jako "dns server" právě pro tu svou jedinou adresu, všechny ostatní přeposílá ven na tvého málo schopného poskytovatele.

nahradit dns od poskytovatele něčím serióznějším rychlost viditelně nezvýší, ale čekám větší spolehlivost při zobrazení komplikovanějších stránek, skládaných z prvků z mnoha cizích webů, jak je dnes špatným unifikovaným zvykem.

Router nastavoval pán co dělá do internetu

normální je mít na střeše dobře nastaveného clienta od poskytovatele, za kterého když chceš, připojíš router přinesený z obchodu a on hned funguje.
hloupým nastavením od tvé firmy je to úmyslně zkomplikované, aby za to musela většina uživatelů firmě platit. aspoň vidíš, jak s tebou vyjebávají.

to není normalni postup že chcou doplatit zbývající měsíce?

je to riziko, se který podepisovač smluv (snad) počítá. updatovaný zákon retardovaných sviní z čssd+ano jen zásadně zkurvil výpovědní podmínky.
je absurdní upsat se ke 4-letému závazku za zcela běžnou službu. přitom jak jsi psal, máš s nekvalitní službou problém už půl roku.
a už vůbec nechcu rozumět zmínce, že těch 500 měsíčně je po 40% slevě. to jako cena za wifi(!) připojení je u vás 830kč? to se tam všichni zbláznili?
(řečnická otázka, odpověď nechcu slyšet, viz výš i níž)

ale toto jsou už jen nesmyslně nastavované citace pořád dokola a komentáře ke každé druhé větě, které tvůj stav nijak neřeší.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny