Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Internet vysoká odezva a dotazy

Dobrý den, měl bych takovej dotaz a zároveň problém, už cca pul roku mně blbne internet, dopoledne to jede docela OK, ale od tý 14. hodiny do cca 2:30 ráno to je strašný, skáče vysoká latence, hry s tím sou nehratelný a HD Video na 1080p na to mužu zapomenout. Před cca měsícem jsem volal na internet, prej zahlcená linka - vyčistil to a jelo to dobře 2 dny a pak to bylo to stejný, tak sem tam volal včera

Co mně řekli:
1) Zahlcená linka odesíláním dat .
2) Pořád se odpojuje a připojuje nějaký zařízení (prý mobil nebo NTB).
3) Odchozí žádosti na nějaký zahraniční servery (že mně může poslat Ip těch serverů na mail a že se přes stránku podívám, co to je - tak jsem řekl že jo - do teď mně nic nepřišlo).
4) Vysoká latence - Že nevidí co to způsobuje, protože mám WiFi schovanou za routerem, a prý mám vypnout DHCP aby viděl co to způsobuje.
5) podívat se přes "netstat -yes" na ID co vytěžuje internet
6) latenci si ověřuju přes "ping 8.8.8.8" a prý mám používat tracert, že je to lepší. A u něj, když byl napojenej na mou přípojku tak mu to jelo dobře

Tak ,a teď k tomu na co se chcu zeptat/co jsem zkoušel....

1) Já nic neodesílám, a i kdyby se stahoval windows update nebo antivir, tak to nelaguje tolik hodin ale jen chvilu než se to stáhne.
2) Což je nesmysl, dělá to i když mám zaplej jen já PC.
3) --- doplním JESTLI VŮBEC pošle ten screen Ip adres. ---
4) Když vypnu DHCP, tak nepojede internet vubec, ne? IP se bere z DHCP serveru? A jak mužu mít WiFi "schovanou za routerem" ?
5) ten příkaz jsem zadal do CMD (jako admin), vyhodilo to hromadu řádků ale PID jsem tam nenašel , když dám jen "netstat" tak to PID najde (předpokladám že to byl pid) ale ve správci uloh (proces, ulohy, služby) nic takovýho s tak vysokým PIDem není.
6) přes tracert vidim, že nárust pingu začíná u nich. Dolů dám screen a skopírovanej netstat až to bude zase blbnout (teď to jak naschvál jede OK).

Jak to řešit? Je problém v routeru (předpokladám že ne když teď co to píšu to jede OK), nebo u poskytovatele (řekl bych, že jo podle tracertu), co mám dělat dál?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny