Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem displej na nTB funguje jen nekdy

dlouho dobu jsem mel takové problemy s displeyem na ntb, zapnu pc, normalne to bezi, ale monitor je vyply, prisel jsem na takovej grif ze to zapnu, to víko musím dat dolů, a pak zase nahoru, a většinou se pak obrazovka zapne, a dlouhou dobu mi to takhle normálně fungovalo, ted jsem to ale zkoušel uz asi 20x zapinat a vypinat takhle, a nic se nedeje, tak jsem pripojil druhej monitor a ptam se co stím, nebo cím by to mohlo být

(tak nějak z ničeho nic mi to přestalo fungovat, s ntb jsem nijak neprastil nebo tak neco)

probook 4520s hp

Předmět Autor Datum
Zlomený flex kabel nebo špatný kontakt/studeňák. Klasika.
host 18.05.2018 10:00
host
reseni? cena?
dsfdsf 18.05.2018 10:13
dsfdsf
To je různý, záleží jestli to budeš posílat do značkového servisu nebo ti to opraví šikovný soused.…
host 18.05.2018 10:16
host
přesně tak, tak nejspíš časem unavený kabel nesoucí obrazová data (eDP P LVDS), (mimochodem nevím o… poslední
tatariín 18.05.2018 12:17
tatariín

přesně tak, tak nejspíš časem unavený kabel nesoucí obrazová data (eDP P LVDS), (mimochodem nevím o tom, že by se tam dával flex kabel), já vždy viděl svazek kablíčků, ale možná doba pokročila.

Můžeš to zkusit podomácku opravit, já to takhle udělal. Jen je trochu pracné najít ve kterém z 40 vodičů je chyba pokud to není vidět na první pohled. Otázka je také, životnost této opravy podomácku. Po týdnu se to podělalo, opravil jsem to podruhé a drží to rok.

cena dílů náhradního může být mastná(200-1000), obzvlášť pokud to není standardizovaný kabel. nebo každý kabel má trochu jiné vlastnosti (zakončení, délka, ohyby, směr)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru