Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem displej na nTB funguje jen nekdy

dlouho dobu jsem mel takové problemy s displeyem na ntb, zapnu pc, normalne to bezi, ale monitor je vyply, prisel jsem na takovej grif ze to zapnu, to víko musím dat dolů, a pak zase nahoru, a většinou se pak obrazovka zapne, a dlouhou dobu mi to takhle normálně fungovalo, ted jsem to ale zkoušel uz asi 20x zapinat a vypinat takhle, a nic se nedeje, tak jsem pripojil druhej monitor a ptam se co stím, nebo cím by to mohlo být

(tak nějak z ničeho nic mi to přestalo fungovat, s ntb jsem nijak neprastil nebo tak neco)

probook 4520s hp

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
přesně tak, tak nejspíš časem unavený kabel nesoucí obrazová data (eDP P LVDS), (mimochodem nevím o… poslední
tatariín 18.05.2018 12:17
tatariín

přesně tak, tak nejspíš časem unavený kabel nesoucí obrazová data (eDP P LVDS), (mimochodem nevím o tom, že by se tam dával flex kabel), já vždy viděl svazek kablíčků, ale možná doba pokročila.

Můžeš to zkusit podomácku opravit, já to takhle udělal. Jen je trochu pracné najít ve kterém z 40 vodičů je chyba pokud to není vidět na první pohled. Otázka je také, životnost této opravy podomácku. Po týdnu se to podělalo, opravil jsem to podruhé a drží to rok.

cena dílů náhradního může být mastná(200-1000), obzvlášť pokud to není standardizovaný kabel. nebo každý kabel má trochu jiné vlastnosti (zakončení, délka, ohyby, směr)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru