Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tvorba pc hier

A nejaku stranku na tie platene PACKy neviete odporucit? Keby som sa rozhodol pre tuto cestu...

- Jak jsem ti psal uz jednou vyse : "Kdyz do vyhledavace napises Free Pack characters + tvuj ENGINE editor, jako Unity, nebo Blender ci Crytek etc, urcite najdes i neco zdarma na free licenci"
- To zalezi na kterém ENGINE budes tu hru delat, par prikladu (neplacené najdeis i na ne-oficialnich strankach) musis hledat Free|zdarma nebo Demo paky viz vyse:
[Unity 3D]
https://assetstore.unity.com/categories/3d/characters
[CryEngine Crytek]
https://www.cryengine.com/marketplace
[BlendSwat pro Blender]
https://www.blendswap.com/blends

[JAK NA TO ?]
- Hodne navodu a tutorialu najdes na komunite treba takového AUTODESK-| https://area.autodesk.com/.
- Me osobne se né jen "postavy" , ale i "predmety" + "animace" nejlépe delaji v "Blender" , kde na par kliku mas uz neco co je pouzitelné -| BLENDER : https://www.blender.org/..
* Pro vyvoj nemusis pouzivat jen jeden motor, "Blender" jde pouzit i bych doporucil s kombinaci :i: "Unity3D -|https://unity3d.com/" (pro graficky motor) + "Bledner" (Grafika - animace), takle mas své "vlastni" postavicky (a né jen, tvorit muzes cokoliv, treba mechanické predmeti s animaci, jako otvirani truhly + efekt jan jako priklad takovou louc potrebujes jen v zaklade odelnik + efekt ohne, tento OBJEKT pak muzes duplikovat to znamana, ze ho vytvoris jen jednou ale muzes ho pouzit kolikrat chces, traba jich osadis 100 do jedné chodby) :-) a jeste k tomu zdarma, staci jen trochu trpelivosti motivace a treningu. .

[UKAZKA TVORBY POSTAVY V BLENDER]
- VIDEO jen jen ukazka z prostredi BLENDER , v tvém pripade zacni s tvorbou postavy|modeling a pak + pohyb|action, rigging .
TVORBA POHYBU :

PS : Neboj . I kdyby jsi byl uplny novacek, se to vse muze zdat nesrozumitelné a zamotané, hodne casu budes travit spis hledanim jak vlastni tvorbou, kreaci, nekdy se v tom vsem muze sptane hledat nejaka logika, ale jiz za par dni v tom budes mit jasno a sam dokazes udelat malou postavicku se zakladni pohyby jako chuze, beh a pak uz se budes jen zdokonalovat. Uvidis sam, ze takové ty prvni vysledky, takové prvni postavicky co konecne funguji !! jsou hodne velkou motivaci jit stale dal ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny