Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno USB mys se pripoji hrozne pomalu

Slibil jsem, ze dam vedet, az problem vyresim, tak tak cinim. :-)

Nekde tu mam dotaz, ktery nemuzu najit, asi jsem ho psal bez registrace. Problem byl, ze kdyz jsem pripojil flashku nebo disk jedno jestli USB2.0 nebo USB3.0 do libovolneho portu USB3.0, tak ne pokazde, ale stavalo se, ze nabehla modra obrazovka nebo jen proste PC zamrzlo a musel jsem restartovat na tvrdo. Po restartu OK.

Zkousel jsem vsechno mozne, odinstalovat a preinstalovat USB drivery, aktualizovat proste vsechno. Ale nic nepomahalo.

Nakonec jsem odinstaloval drivery na USBecku a mel jsem k desce Asus H97 Plus na webu desky mimo jine driver "Intel(R) USB 3.0 eXtensible Host Controller", ktery jsem mel take nainstalovany, tak jsem ho odinstaloval zaroven s ovladacema tech USBecek. Tenhle ovladac jsem pritom ruzne preinstalovaval uz driv, ale vzdy jsem ho tam po restartu vratil. Tentokrat jsem po restartu nic od Asusu uz neinstaloval a jen jsem proste dal vyhledat ovladace pres Windows update a nejake genericke se nainstalovaly. No a od te doby je klid, muzu do USB 3.0 portu pripojit cokoli a nikdy se to nesekne.

Zaverem to nejlepsi, zmizel i ten problem, ze trvalo tech 40s nez se prepla klavesnice a mys z jednoho PC na druhy. Pritom ale ten KVM switch je normalne na USB2.0 portu. Snad jedinne co by me zajimalo, jestli ten ovladac "Intel(R) USB 3.0 eXtensible Host Controller" dodelal do toho smejcky nepouzitelneho stavu Asus nebo Intel. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny