Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno USB mys se pripoji hrozne pomalu

Cus, kdyby se nahodou nekdo setkal s timto, stve me to uz nejakou delsi dobu, ale nebyl cas takovou drobnost resit.

Mam 2 PC. K tomu mam 1 monitor a jednu mys a klavesnici. Monitor prepinam samostatne, ale na mys a klavesnici mam USB KVM prepinac. Kdyz jsem na PC Win7 a prepnu se na PC Win10, tak zmacknu prepinac a okamzite na Win10 mys a klavesnice fungujou. Kdyz se chci prepnout zpet na Win7, tak macknu prepinac, cekam asi 30-40 sekund a potom se ozve typicky pripojovaci ton USB a zacne klavesnice a mys fungovat. Chtel bych docilit toho, ze i na Windows 7 to bude okamzite.

Hledal jsem na Google: Antivir mam jen MSE a ten jsem pro jistotu zkusil vypnout, takze tim to neni. To same firewall. Zakazal jsem vypinani z duvodu uspory energie jak ve schematu, tak na ovladaci USB, ale nepomohlo. Reinstal systemu delat nebudu, zvlast kdyz jsem docilil skoro nevidane situace, ze mi Windows nevykazuje zadnou chybu v prohlizeci udalosti, proste vsechno slape naprosto perfektne az na to 30s zpozdeni. Kdyz do USB strcim flashku, tak je to to same, taky to trva.
A posledni vec, zkousel jsem USB ovladace pro jednotliva zarizeni odebrat a odpojit a pripojit, aby se nacetly znovu, ale ani to nezabralo.

Nevim uz co s tim, pouzivat se to da, ale stve me to, ze ve Win10 to je normalne rychly a ve Win7 z nejakyho duvodu takhle pomaly.

PC s Win7 je Haswell, Asus H97 Plus, 16GB RAM, GF570, SSD+HDD.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny