Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win10-Odinštalácia Dolby Access

Super. Tak info tam je, je to normální appx, svůj windows package nemá, má prostě jen appx a není inbox. Mělo by to jít normálně odregistrovat, jak jsi to dělal v úvodním příspěvku, pokud to nejde, tak je někde krpa a to si budeš muset vysekat třeba ručně, co já vím. Ale to ti popisovat nebudu, protože to nevím (nevím přesně kde v tvém případě je problém a proč se to furt vrací - a nevím co všechno vysekat) a to bych musel nejdřív zjistit. Já fakt nechápu proč neuděláš reinstal, stejně to máš zabordelizované, Avast, hromadu zbytečných appx a o dalším sajraktu, co ani nevidím, nemluvě.
A jestli chceš vědět kde začít bez reinstalu, tak pokud tam v StateRepository-Machine.srd info o dolbyaccess i po odregistrování, tak bych se všeho v tom souboru zbavil.
Jo a jestli neupravuješ instalačku a nenastavuješ si v ní jak má vypadat Start, tak aspoň instaluj Winodws offline a po instalaci si všechno nejdřív smaž ze Startu, co nebudeš potřebuvat a taky nastav aby se ti nezobrazovali návrhy na appx.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny