Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC sa pri práci z nicoho nic vypne a zase následne samo zapne (restartuje sa)

Dobrý,

mám 4 roky starý PC, nemám z nim ziadny problém az na jeden. Viz nadpis. Vobec tomu nechápem co je v tom Windows-e zle. Zostava je:

CPU: AMD Athlon X4 860K 3,7 GHz (4-jadrá)
GPU: MSI Radeon R7 260X OCV1
RAM: 8 GB KINGSTON HyperX Fury
MB: ASUS A88XM-PLUS
PSU: Corsair VS650 (povodny), neskor vymenený za Seasonic G Series 700 Watt - aj tak nepomohlo lebo od kamosa som dostal radu ze ten Corsair je shit a moze to byt nim.

Takze je jedno co na PC robím proste sa vzdy raz za cca. 14 dní automaticky sám bez akéhokolvek upozornenia a výzvy sám vypne a zapne (ako keby vypadol prúd - proste znicoho nic len cierna obrazovka). A uz mi to pekne lezie na nervy. Problém je určite niekde vo Windows-e ale kde, nemám šajnu, lebo ja sám som kus taký počítačový maniak (nie hry, ale PC vseobecne). Skúsal som overit cez HD Tune ci není poskodený hard disk, skusal som cez MBAM, AdwCleaner a AntiSpyware ci nemám skodlivý vírus, potom som skusal nabootovat do nudzového rezimu. Tam sa zase po dvoch týzdnoch prevádzky (iba internet) sám vypol ked som bol na facebooku.

Potom ma napadlo nainstalovat ubuntu Linux a cuduj sa svete...nevypol sa ani po mesiaci, takze je to nieco s tým kokotskym Windowsom (Windows 10 - aktualizovaný na April update, ale robilo to aj pri Fall Creators). A skor ked som pouzíval Windows 7 tak sa mi pocas 4 rocného používania nikdy len tak nevypol ako za posledných 5-6 mesiacov co som dal W10 načisto. Takže 100% je závada niekde vo Windows-e. Takže poprosil by som rady ako to opravit...lebo sám uz nevládzem a dost na to obmedzuje to vypínanie. Pls...
Změna kategorie, původně: PC sestavy (karel)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny