Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co způsobuje zadávání špatných znaků klávesnice PC v případě používání intern. bankovnictví?

Všem, co se zatím snažili poradit, nejdřív děkuji. Obsluhu příslušných účtů na tomto IB provádíme nyní z jiného PC a PIN byl na nich rovněž změněn. Dík za upozornění! Postupně se budu snažit "prokousat" tím problémem, pomocí Vašich informací a zjistit, o co jde. Některým Vašim odborným radám trochu nerozumím, nejsem "kovaný" IT a tak si musím vždycky nejdřív zjistit o co jde. :-[
Ještě je zajímavé, že z počátku to z té HW klávesnice psalo doslova nesmyslná čísla náhodně, bez jakékoliv shody s klapkami, tak jak jsem uvedl v základní otázce, ale teď to napíše třeba tři čísla (nebo víc, nebo míň) dobře, pak to napíše tu čárku "," a po ní to píše čísla o jedno nižší. Tak třeba při stisku 1 2 3 4 5 6 7 píše 1 2 3 , 4 5 6. Takže došlo ke změně. A nevím přesně od kdy a nedovedu identifikovat, čím k tomu došlo.
Ještě mě teď napadlo. Přístup na účet v IB je ještě navíc chráněn programem, který je součástí AV ESET, "ESET - ochrana bankovnictví a online plateb". Ale ten by to snad neměl způsobovat, když to při virt.klávesnici jde bez problémů a problémy to dělá pouze při použití HW klávesnice. A spouští se, v obou případech, ihned před spuštěním stránek IB ČSOB.
A pořád nechápu, proč to z virtuální klávesnice jde OK a dělá to pouze z klávesnice HW. A při "zblbnutí" z té HW klávesnice a pak použití SW klávesnice dojde k výpisu prvního čísla vadně a od druhého už ale dobře. A pokud vše zadané, kde byly chyby, vymažu, tak už pak, ze SW klávesnice, jde vše dále bez chyb. Jako by to ta virt. klávesnice nějak opravila.:.(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny