Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win 10 zaklad

1. Nejsem borec, z kterého každý padne na prdel.
2. Všichni ostatní nejsou debilové nebo/a tydýtové, někteří ale ano a u těch uvádím i proč.
3. Proč bych měl předvést a nabídnout nějakou svou tvorbu? Na to, abych relevantně odpovídal mi naprosto stačí google.
4. "najde kazdy i bez tebe", jo, to možná i najde, ale to by nejdřív ten každý musel na ten google jít a hledat, jenže oni lidé mají ve zvyku například něco dělat bez toho, aby o tom, co dělají něco věděli. A platí to i pro ptaní na poradnách, odpovídání na poradnách...
5. "to co pises okolo toho jsem nepochopil" Stáhnul sis to iso? Otevřel sis wim z toho isa v 7z? Kdyby ano, tak bys viděl toto:
[SNYCHEG.png]
Nevím jak tobě, ale toto mi stačí abych si myslel, že tvůrce toho isa je tydýt. Pořád to nechápeš? Sice jsem ti to vysvětloval už minule, ale vysvětlím ti to ještě jednou, a to jak nějakému "Kinder-Web" dítěti. To, co je na obrázku, je výpis indexů jednotlivých obrazů edic, pod číslem 8 je Pro. Upravovaný je pouze Pro. To iso je distribuoavané jako "Windows 10 Pro No Bloatware 16299.334" a toto platí pouze pro tu jednu edici a to Pro. Ty ostatní edice jsou tam zbytečné. Jednak to vypadá při instalaci dost blbě:
[KvmmtVg.png]
(a tvůrce se ani neráčil v tom okně rozlišit to upravované Pro od těch neupravovaných (poznámka: jeden příkaz v imagex))
a hlavně to zbytečně zabírá místo, protože všechny soubory jsou v instalačce jen jednou, takže pokud upravuje tak, že tam něco v upravovaném Pro odebírá a přidává tam kumulativní aktualizaci, tak v tom wim jsou zbytečně díky neupravovaným indexům soubory:
- které byly v upravovaném Pro zaktualizovány, ale v neupravovaných edicích mají svou první revizi
- které byly v upravovaném Pro odebrány, ale v neupravovaných edicích odebrány nebyly
Takže když se to dělá tak jak on, tak je třeba upravené "Pro" o velikosti 5.09 GB a zbytečně tam jsou neupravované edice.
Pokud vyhážeš edice, tak to iso bude mít velikost asi 3,76 GB (důvod proč tomu je jsem psal už 2x) a bude obsahovat pouze upravené Pro. To je tydýt poprvé. Pokud dělá i Home, tak ty velikosti jsou přibližně stejné (5.09 GB a 3,76 GB) a platí pro to to samé, navíc pokud dělá obě edice tak je nesmyslné je distribuovat zvlášť, když obsahují prakticky totožné soubory. liší se jen v pár MB, takže je vhodné udělat jedno iso se dvěma edicema Hopme a Pro (např. v originálním českém rs4 iso je 10 edic) a to iso pak bude mít velikost asi 3.8 GB. To je tydýt nadruhou. (A s tím imagex tydýt natřetí). Už chápeš, nebo ještě ne?
6. Nejsem Kinder-Web dítě, pokud patřím mezi nějaké děti, tak mezi Husákovy děti.
7. Jasně jsem psal, že mnou popsaný postup se týká toho nejjednodušího na odstraňování a tedy neinbox appx a platí pro to to, co jsem už psal: "postupy pomocí cmd a powershell skriptů popsanými na webu MS je celkem triviální a bezproblémové" a tedy je jasné, že se todle to vyskytovat bude různěkrát na netu. Tak nechápu, proč píšeš něco o tom, že je to mnohokrát na netu.
8. Skript jsem uváděl jako příklad, jak odinstalovávám neinbox appx já. Je jasné, že pokud některé appx bude chtít používat, tak dotyčný řádek prostě smaže. Mimochodem není pravda to, co píšeš, já Store funkční mít chci a stačí mi funkcionalita toho základního appx (Microsoft.WindowsStore_11712.1001.2313.0_neutral_~_8wekyb3d8bbwe) a ten uvedený ve skryptu není. A Store mi tak jak chci funguje a appx přes Store normálně instaluju, tak netuším, kde jsi vzal to: "uz by si na Store ani neskrtl".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny