Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem uBlock Origin a zive-idnes-novinky atd. po 13.6.2018...

aukro znám, na nový rok udělali nový design, ubrali důležité funkce hledání,třídění (A notifikací údajně), + hromada bugů a nelogičností v ovládání.

Teď jsem zkoušel se podívat se a jeden bugu že zdá odstraněn(konečně je možné vyhledat boty , kde si v parametru velikost zadám 10–11 a 11–12, najde to boty 10–12, předtím to vrátilo NULA výsledků, když si v jednom kritériu zadám 2 hodnoty) –nutné ověřit, zda to je opravené všude

Druhý bug je stále přítomen: nelze používat pokročilé vyhledávání, takže výraz kolo (merida author) nefunguje. závorky fungovaly jako operátor NEBO. Možná to funguje v pokročilém hledání

Třetí bug, je že s příchodem do nového responsivního designu je to pomalejší (vzhled je věc zvyku,...nehodnotím)

Osobně považuji tohle za fatální selhání, jednak že takovéhle megabugy byly vůbec vypuštěny, a co víc, že jeden z nich je opraven po půl roce.

———
Právě ublock(umatrix také) je skvělý na kontextové blokování (zjednodušeně, že chci blokovovat facebook všude(1 pravidlo), ale na stránkách facebook.com ho chci povolit(2. pravidlo)

(že si jednoduše vytvořím "dynamické pravidlo" že globálně<levý sloupec> si zakážu<BLOCK> google.com,gstatic, facebook,twitter) a při návštěvě google si v pravém sloupci vytvořím lokální pravidlo noop na google.com+gstatic.com)

–––
Můžeš rozvést, co ve Vivaldi funguje bez problémů? Jaká věc (blokování inline, scriptlety inject(...,...) nebo blokace http response před parsováním ##^ ?

–––
Mimochodem tento systém funguje asi 2 roky, proč se tazatel ptá až teď? (to není útok)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny