Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dell - záruční oprava a vystavení protokolu o provedené opravě

Děkuji za včasnou informaci. Ano, potvrzuji uvedené. Vývoj události ale byl fiasko za fiaskem. Zadání poptávky opravy přes webový formulář bylo odeslané 3x, ani jednou neprošlo k rukám operátorů. Následně opakovaně telefonicky ověřeno u operátorů, přitom web hlásil úspěšné přijetí. Požadavek na servis nakonec zadán telefonicky a operátor ho ručně zapsal. Řešeno se dvěma telefonisty na podpoře (Slováci asi sedící někde v Indii, sotva je bylo slyšet), která nabrala požadavek na provedení opravy. Nutné dodat, že se i přes opakovaný apel a požadavek neobtěžovali dodržet telefonicky domluvené. V písemném pracovním pokynu pro technika bylo uvedeno něco jiného než bylo domluveno telefonicky. Neřešili tedy požadavek zákazníka a nerespektovali telefonickou domluvu.
Hodnocení jako ve škole: Call centrum = 5. Technik = 2-3. Závada odstraněna výměnou správného dílu díky identifikaci závady zákazníkem. Všichni zmínění jsou externisti. Jedním slovem - dellbída.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny