Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dell - záruční oprava a vystavení protokolu o provedené opravě

Děkuji všem kteří přispěli zkušenostmi.
Omlouvám se za obsáhlejší vyjádření, ale hodlám změnit procesy a praxi u Dellu.
Ještě se Vás chci zeptat. Jak postupovat při zadání požadavku na servisní úkon, když chce zákazník zaslat na technickou podporu Dell (záruka prosupport 3 roky) veškeré souhrnné informace e-mailem a to v souladu s rozsahem web formuláře "Vytvořit žádost o podporu"? Tento formulář se podařilo vyplněný 3x úspěšně odeslat, což potvrdili konečným sdělením "Děkujeme vám". Potvrzení žádosti o podporu a další pokyny obdržíte e-mailem". Ve všech třech případech byla s časovým odstupem v řádu hodin telefonicky kontaktována podpora, která však vždy sdělila, že žádný požadavek na servis v systému neevidují.
Jsou dvě veřejně známé e-mailové adresy Dell, na které však není možné e-mail doručit. Při opakované tel. žádosti operátoři technické podpory neposkytli e-mailový kontakt a opakovaně se omezili pouze na vynucování si zadání požadavku telefonicky. Vážení, píše se rok 2018, e-mailová komunikace je stále standardem, ale Dell jí není schopný. Pokud se někomu z Vás podařilo úspěšně komunikovat s technickou podporou e-mailem (nikoli s konkrétními techniky, mám skutečně na mysli polské call centrum se slovenským personálem), tak prosím o poskytnutí e-mailového kontaktu. Jsem světoběžník a nehodlám s nimi telefonovat z druhého konce světa, když je není ani pořádně slyšet a nerespektují opakovanou telefonickou domluvu, která s nimi není snadná.
Po těchto špatných zkušenostech budu vůči nim trvat výhradně na e-mailové komunikaci, která jim nebude prakticky bránit v přepsání servisního požadavku do jejich systému, což stejně vždy činí při telefonickém zadání servisního požadavku.
Pokud se někdo z Vás rozhodne v budoucnu trvat na e-mailové komunikaci, prosím, napiště sem Vaši zkušenost. Jedině zájem a tlak zákazníků může změnit procesy nastavené a řízené s prapodivným polským přístupem.

Ještě jednou děkuji všem a přeji hezký den.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny