Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dell - záruční oprava a vystavení protokolu o provedené opravě

Po precitani tohoto stromu mam pocit, ze tu niekto vidi len benefity pre seba a skusa pretlacat svoje riesenie ako jedine spravne.
Ja rovnako ako tw povazujem prave telefonicke nahlasovanie za to najpohodlnejsie a najlepsie pre bezneho cloveka a moznost riesit nieco mailom, ci cez formular len ako minoritnu moznost pre napriklad zdravotne postihnutych, ludi s vybitym mobilom a pod).
Ja osobne celkom mailovu komunikaciu nemam rad, pretoze je zdlhava a pomala oproti telefonu.
Uvediem priklad. Zrovna zhanam jeden Dell server, takze som klasicky poslal dopyty do skladov a standardne by som cakal na odpoved par dni a mozno by som sa niekde odpovede ani nedockal.
Lenze zakaznik je nedockavy, takze som bol nuteny zdvihnut telefon a vsetko sa zrazu zazracne rozbehlo, takze to co sa bezne riesi par dni bolo vybavene za 30 min (jeden produktak mi chvilu nedvihal telefon) a uz riesime len termin a cenu.
To iste pri reklamaciach. Zakaznik je pouceny, ak zlyha server, dam mu kontakt na podporu Dellu, poviem mu, kde si pozrie PN a SN, nahlasi to po telefone a v ten den (alebo na druhy) je unho technik a problem je vyrieseny (este sa mi nestalo, aby sa to nepodarilo). Naco nejaky formular, naco mail?
Ja mam presne opacny pocit...mne zacina silne vadit, ze zo stranok ubudaju telefonicke kontakty a zacina sa vsetko riesit cez formulare, kde sa clovek preklikava ani nevie kam. Par dni dozadu som riesil problem HP servera, ktory odmietal nabehnut po pridani pamata a 30min som zapasil som formularmi na stranke HP. Nakoniec som vygooglil aspon predpredajnu podoru, ktora mi dala cislo na popredajnu podporu a tam mi dali cislo na serverovu sekciu (ta na stranke uvedena nebola). Zabil som u zakaznika hodinu s trt som dosiahol, pretoze technik na podpore ma poslal do pecka, ze server je uz po zaruke a mam sa obratit na HP partnera (cize platene sluzby).
Pritom som chcel vediet len, kde najdem zoznam kompatibilnych pamati, pripadne, ci nevie fintu ako obist chybovu hlasku. A toto vsetko je dosledok setrenie a ubudania ludskeho kontaktu (tel) a nahradzanim ho formularmi a blbymi automatmi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny