Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dell - záruční oprava a vystavení protokolu o provedené opravě

Dell je asi najdrahsi vyrobca co poznam, respektive uz tlaci ceny dole, ale vzdy to vyvazoval prace tym perfektnym servisom, a preto som ochotny stale si priplacat za tu znacku tie peniaze navyse.
Perfektny servis pre mna znamena, ze zavolam, nahlasim poruchu a viac neriesim. A na toto je stale najlepsim nastrojom telefon.
Treba si uvedomit, ze pri formulari alebo maily nemate spatnu vazbu o tom, co sa dalej so spravou deje.
Zrovna vcera som upokojoval rozculeneho majtela firmy, ktory bol nervozny z toho, ze zakaznikovi nechodia dolezite maily. Nakolko firma ma vlastny mail server pozrel som sa do logov a zistil, ze maily bolo odoslane v poriadku a protistrana (gmail) potvrdila prijatie. Tym padom som spravil maximum pre ich dorucenie a to, ze zakaznik ich nema nech si riesi s podporou Gmailu (ktora samozrejme neexistuje, takze trt vyriesi).
Nechcel by som nikdy riesit tak dolezitu vec akou je reklamacia bez okamzitej spatnej vazby a tu mi da len telefon.
Email ano, formular preco nie, ale vzdy az po telefone.
A vas negativny pripad prameni z toho, ze ste vyuzili na reklamaciu alternativny sposob, kde sa stretli nahodne okolnosti (nefungoval im spravne system) a nie primarny, ktorym je telefon, kde viem, ze moja poziadavka bola prijata a mozem ju pustit z hlavy.
Mam pocit, ze tu vynachadzame koleso, respektive skusame ho nahradit pasmi, ktore nas tiez niekam dopravia, ale je to alternativny pohon voci samotnemu kolesu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny