Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemAnketa Nový mobil - iOS x Android?

To se mas, ze o sobe nedavaji vedet. Mne to furt vnucovalo jejich aktualizace. Jinak ten launcher .. uz nevim, co a proc, ale MIUI mi fakt tezce nesedlo, na predchozich telefonech (HTC, Lenovo) jsem s originalem nemela problemy, ani na iOS mi original nevadi (az na jeden detail), ale na Xiaomi proste brrrr. No vsak ja si to pripomenu, az to zresetuju :-D

Jinak teda aby to neznelo uplne negativne - dokud jsem ten telefon pouzivala, tak jsem s nim byla relativne spokojena, za 5 litru mi to stacilo a vyhovovalo, az na ten launcher, kterej jsem si upravila k obrazu svemu. Az pozdeji se pridaly ty neustaly aktualizace xiaomi appek a poslednich par mesicu pozoruju i tu lemravost. Jak pisu vejs, nebyt tech extraburtu, se kteryma mi dokaze vyhovet jen iOS, tak bych i nadale jela dal v cyklu "jednou za dva roky Android za 5-7 tisic".
Z hlediska pouzivani a ceny taky celkem souhlasim s tim, co ten tvuj synovec zjistil - systemy jsou to vicemene na jedno brdo a za cenu nejnovejsiho iPhone se daji poridit 2 velmi dobre androidy.

Blby akorat je, ze az mi tenhle doslouzi, tak si budu muset vybrat, jestli zase vrazim prachy do dalsiho iPhone, nebo se vratim na Android, protoze predpokladam, ze v ty dobe uz i ten bude umet to, co ted neumi. A uprimne, preskakovat mezi systemy sem a tam je taky naprd, nejlepsi je si vybrat jeden a u nej proste zustat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny