Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Je možné zastavit abusivni minuskovaní spamera Mlocik97?

Dobry Den.

Viz nadpis. Už je to trochu prehnané ne? Ten už né že ničí "příspěvky" ostatnim, ale označuje za negativní a nepravdivé (minusované) už i "znaky" , nebo "smiley" .
(prakticky v kazdém prispevku kde jsou minuse jsou zpravidla od tohoto cloveka)

Na to "kolik" zde "co" dava jste delali měsíční shrnutí (škoda že už na to nemate čas , shrnutí bylo fajn) , vzdy byl v cele (což mi připadne pro nekoho s hodně chabym zakladem IT docela hodne) , neverite-li (admin), urcite to videt na Vasem serveru muzete, to uz neni znamkovani, ale spamovani.

Ps : Nereagovat na tyto lidi bohuzel nefunguje. Uz jsem si kvuli nemu i komplet smazal zde na poradne účet XoXoChanel za kterym jsem mel od něho u každého druheho prispevku systematicky minus. Za ty roky jsem zde projevil hodne usily a stravil nakych 5-6 let i kdyz s kazdym vychazet nejde, kvuli jednomu debilovy nechci odchazet, proto se obracím na Vas.

Nejdřív se minuskoval sam po dobu 2-3 mesícu jako protest, že tu znamkovaní nechce, kazdy ho mel nahaku a nevšimal si ho, tak ted na sebe upozornuje ze na místo sebe označuje ostatni. Sakra chlapi neříkejte mi ze je to normalní?!

Jako napriklad naposled zde : https://pc.poradna.net/questions/2771501-novy-mobil-ios-x-android

Dekuji za pochopeni za tento nevsedni dotaz.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny