Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC sestava na hraní her (4k) (50k+)

On chce hrat pohodlne ve 4K a to dneska da pouze GTX1080Ti.

- To je diskutabilni, 4K zvladnu i s jednou moji starsi sestavou na AMD@Fury a 4Gb VRAM (ve svete kde ziju, z 4K nikdo 100FPS nebo 8XMSAA tedy alespon normalni netaha, samotné rozliseni nebo HDR uz stoji za podivanou, detail navic sem nebo tam uz nepoznas).
- Ke zbytku jsem jenom napsal to, tak jak to mam vyzkousené a zmerené. Na 4K@TV jsem hral stabilne na 60FPS aniz bych musel davat grafiku na LOW. Stredni vysi detaily + 2xmssa s klasickou GTX@1070 na tovarnich taktech.
* Tech par vyjimek, nekteré hry nedaji pres 70FPS ani v FHD, ale to uz neni o grafickych kartach ale optimizaci.

AMD nema nic pro hrani ve 4K a bude mit nejdrive za rok

- Aha, AMD@VEGA je fakt super na 1080p :-p jinak 4K@AMD grafické karty uvidis jeste tento rok...
* Proboha dit uz i XBOX X zvladne 4K (GPU od AMD), proc by PC hned potrebovalo Triple SLI z GTX@1080TI proboha :-) Starsi hry zvladne mezi 30-60 i 6GBytova GTX@1060 bez exltra vyhlazovani textur a vykreslovani vzdalenosti, vyhlazovani

PS: Jinak nic proti tazateli, ale jestli po 100 radach napise "Ryzen mě zaujal 2700X. Threadripper taky vypadá zajímavě ale nestudoval jsem na co je určen.", bych uz s tim dal cas neztracel, neposloucha, rady ho nezajimaji, stale pise svoje "IMHO" ani nic kupovat nebude a nehce, jen si predstavuje, ale rad bych se pletl..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny