Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sony Vegas 14: 27W zátež při preview v TRIMMERu . neakcelerované?

Nerozumím, co je na dotazech špatného. Je snad problém nebo dotaz na funkčnosti nejasně nedostatečně popsán? Dávám si práci zjistit všechny dettaily, problému ,když to jde. U dotazů na "Jak na to" hledám v nápovědě, která je v Sony vegas zdařilá. Lecos jsem tam našel , co zlepší chopnosti s programem. A nebo snad dotazy jsou nějaké útočné?

Ta hláška na fóru podle mě souvisí ze zastaralým použitým Api captcha.

Je pravda, že ze Sony Vegas občas ztrácím nervy, když zamrzne nebo nebo přestane odpovídat a že to je celkem častý jev. Nebo když pouhé přehrávání náhledu dokáže vytěžit 28W nejde hodit za hlavu.

Sony vegas má v sobě spoustu špeků: Naposled jsem chtěl renderovat video, ale po odkliknutí dialogu cíle a kodeku napsal Not engouh free memory...close apps(přibližně). Měl jsem commit jen 40% ( z 16GB). Záhada.... Zvolil jsem Sony AVC místo Mainconcept AVC a šlo to....

Dotaz 5: je možné nastavit custom enkodér? TO je podle mě slabá stránka vegas, jsou tam nějaké obskurní profisionální kodeky jako XAVC, Mainconcept nebo archaické DV. Já bych rád x264 binárku a tak. Nevíc tam ani nevidím možnosti akcelerace při renderingu (přes OpenCL).
A to ani nemluvím, že parametry enkodéru jsou stupidní (min / max bitrate, thready, to je vše) - x264 /ffmpeg jsou oproti tomu úplný opak ( http://ffmpeg.org/docs )

Ta práce se zvukem je tristní... Tam snad není způsob jak zvýšit hlasitost audio klipu, aniž by to bylo vidět na timeline. (Našel jsem ale hnusný workaround: oříznu si klip na vhodný úsek, dám properties- Normalize-Recalculate a ruskou ruletou čekám, jaká hodnota gain vypadne, opakovat dokud se nenajde správná hodnota)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny