Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem menší FPS než kdysi

Jak presne si tie win preinstaloval? Dal si uplne nanovo instalaciu bez zachovavania cohokolvek? Ak nie tak to skus uplne nacisto.

Po instalacii win nainstaluj ovladace (web vyrobcu zakl.dosky a grafiky atd) a restart a nechaj windows update prejst kompletne a restart atd, az kym sa to cele neukludni (on moze win na pozadi robit este plno veci nejaky cas po instalacii, sleduj si to v ctrl-alt-del spravca procesov apod)

Skus v ovladacoch grafiky sa pohrat s vsync, vypnut, ci to nie je kvoli tomu. Odpojil by som nepouzivany HW, pripadne zakazal v spravci zariadeni ovladace HW ktory si predtym nemal, kazdy ovladac nejakeho HW moze pripadne spomalovat nieco ak nieco neustale kdesi blokuje a caka na nieco ine. Nastavenia hier by som tiez skontroloval. Je divne ked nie je vytazene ani CPU ani grafika na 100%, ci to blokuje niektora zbernica alebo co. Ten externy disk ak je USB skusil by som to dat na interny a exyterny odpojit uplne preistotu. Ovladace chipsetu nainstalit spravne. Do biosu defaults, skus ci neni novsi bios na webe vyrobcu dosky.
Musis experimentovat aby si prisiel co to brzdi, je to divne ak nie je nic na 100% a je to brzdene tak to na nieco caka, najprv asi vsync by som skusil vypnut ale moze to cakat na nejake ine veci (USB gamepady alebo na ovladac zvukovky alebo na cokolvek ine.
Over si aj ze ide vsetko na max frekvencii ak je to vytazene, napr. v CPU-Z a GPU-Z apod.
V energii skus aj vyvazeny profil a aj max vykon, ale nemal by byt tam rozdiel.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny