Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno E-book čtečka

- Jestli to chces opravdu jen testnout, tak nemuis zakupovat primo PapirWhite, ale klasické KINDLE (za nakych 69$).
- Na to aby jsi videl co to je, to na ukazku bohate postaci. Jinak KINDLE bych ti doporucil spis, nebo tak : Ja pouzivam vic Kindle kvuli "Abonament Kindle" (pujcovna knih) ted maji i pujcovnu knih dostupnou pro uzivatele PRIME, ale nectu v Cestine a dostupnost knih pro Cs bude IMHO mizerna.
Jestli knizky kupovat nehces a nejaké pujcovani te nezajima, spis bych zvolil KOBO.

- Priklad : Mam knihu .ePUB, abych si ji precetl na KINDLE, musim zapnout CALIBRE (existuji i jednodusi programy jako KindleGEN) a prevest ePUB na .mobi nebo AZW3. KOBO !? Pretahnu .ePUB ze slozky jen na cetecku.
* Od KOBO neni ani spatny KOBO GLO HD, ale momentalne vydali novy model CLARA HD se slusnou baterkou a podsvicenim, jemnost pixelu 300ppi (s rozlisenim 1448 x 1072 px. Vysi na trhu nenajdes) , padne paradne do ruky, nic nevazi.

PS : Také me z tabletu boli oci, na telefonu knizky nectu je to moc maly (nevlastnim '8' palcovy Telefon) a panel e-Ink byl alespon pro me vyborné reseni. Jestli te boleli (rezali) oci z dlouhé cetby na IPS podsviceném displeji, tak uvidis jaka to bude uleva ;-)
- Osviceni (tedy NAD-sviceni, o proti tabletu nema displej podsviceny, ale nad-sviceny) Kindle WP neni spatna, ale ma jen bilé LED (s bilim nadsvicenim pres den, dodava displeji peknej bilej podklad), KOBO s funkci ConforLight PRO ma i oranzové teplé, které jsou vecer zaroven s bilimy mnohem prijemnejsi. (mozna vec nazoru, nic netvrdim). Jinak uloziste nejak neres, i 4Gb jsou zcela dostacujici (az 2.500-3000 knih).
- Ten C-Tech neznam, nemohu posoudit, ale podle popisku ma docela slusnou baterku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny