Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno E-book čtečka

Zdravím, i já si tu položím dotaz. Existuje taková pěkná věcička jako e-čtečka. Do teď jsem četl e-knihy na mobilu nebo tabletu, je to ale velmi nepohodlné (bolí z toho oči, tablet se časem pronese v rukách a já celkem hodně a rád čtu, takže u toho prosedím i hodiny) a teď mám i chvíli doma, kdy nemusím nikam jezdit a můžu si tudíž něco objednat. (A rád bych rady od někoho kdo tomu rozumí, ne že si vytahá data z Googlu, děkuji)

Trochu jsem se na to díval, co jsem pochopil, tak dobrá čtečka by měla mít cca HD rozlišení, podsvícení, nějakou přijatelnou paměť. Co ale já hledám... Na začátek na zkoušku něco do 3 000,- (víc za takovou blbost nehodlám dávat na 1. pokus).

Našel jsem toto: https://www.alza.cz/c-tech-lexis-d4589521.htm ale všichni známe firmu C-Tech, na druhou stranu nevypadá parametrově špatně.

Co rozhodně NENÍ podmínkou pro čtečku kterou hledám:
- Wifi
- Jack konektor
Když to tam bude, nic se neděje, jen spíš nechci zmenšovat okruh hledání.

Budu rád za jakékoliv návrhy, pokud máte osobní zkušenosti, budu rád za jakýkoliv komentář, ať už pozitivní nebo negativní. Díky.

//Edit: Pokud by mě o tom někdo chtěl jen poučit, jak to funguje, jak ji vybírat, etc... budu taky rád :D Rád se vzdělám v další části elektroniky.

Pánové, držte se prosím tématu - myslím, že může být užitečné pro mnoho dalších uživatelů, tak je přece nebudeme odrazovat nějakými malichernostmi.
Zcela OT příspěvky jsem smazal. (Kurt)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny