Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem <REQ:>Tiskárna - na doma, spolehlivost, i na fotky...

Momentalne se oc neorientuji v nabidce - typy co mi prisly OK se uz nevyrabi, a z toho co je dostupne jsem dost rozpacity. Ukol zni - tiskarna, barevna, muze/nemusi byt multifunkcni. Obcas i tisk fotek v rozumne kvalite, jinak cernobyl doklady - ne moc, ale celkem pravidelne. Naplne pokud mozno ne ty nesmysly u kterych "cistenim" vyzbrnda vetsinu z onech par mrzkych mililitru. Jasne ze v uvahu pripada jen inkoust, nejsem si jisty jestli neco z "tankovych systemu" (cetl jsem dost nedobrych recenzi), nevim jestli se dnes vubec vyrabi neco s rozumnou kapacitou naplni a cenou...?

Mate nekdo s necim dobru zkusenost? Nemusi byt zrovna za 1500, rad priplatim - ale nemusi byt teda ani za nejakou nesmysnou castku a nejaka obluda ktera se nevyuzije.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Epson Tank system. Nedávno jsem si pořizoval multifunkci (i na to občasné skenování a kopírování). Z…
Jan Fiala 13.07.2018 07:44
Jan Fiala
Za tu cenu, na inkoustové multifunkce dost vysokou, je prý kvalita tisku nic moc, hlavně u fotek: ht… poslední
jege 13.07.2018 10:45
jege

Epson Tank system. Nedávno jsem si pořizoval multifunkci (i na to občasné skenování a kopírování).
Zatím jsem na problémy nenarazil, inkoustu jsem tam k tomu dostal 2 sady, to znamená na asi 14000 černobílých stran a x-tisíc barevných. Černá je asi 1.5dl flaška, kterou naliješ do zásobníku a tiskárna si z toho přečerpává do hlavy.
Kupoval jsem tohle:
https://www.epson.cz/products/printers/inkjet-printers/consumer/ecotank-its-l6160
na konci roku byl výrazný cashback
Jediný nedostatek je to, že to nemá dotykový displej, ale to se při to mobčasném kopírování nebo skenování dá přeřít. Síťová s duplexem... Pokud bys měl větší potřeby na skenování nebo kopírování, jsou i modely s automatickým podavačem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru