Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno GA-B150M-DS3H - GPU a Zvuková karta

Na teploty v PC si nemůžu moc stěžovat. CPU v idle asi tak 24 °C, při zátěži 40-45 °C. Disky jsou kolem 30 neustále, Grafika když nepracuje 40-50, jinak i 72 °C (AMD), jen MB jde někdy do 50 °C. Větráky mám 4x120mm, vepředu 2, dole nad zdrojem jeden a vzadu jeden. Zdroj má vlastní okruh.

Ano, chtěl bych mít ty sluchátka jen u pc na hry, filmy, hudbu (jedině beztrátová kvalita). Původně jsem se koukal taky ještě na Beyerdynamic 990 Pro 250 Ohm, prý jsou celkem dost pohodlná, ale nakonec jsem vyhmátl tyhle AKG kvůli tomu, že jsou více plochá a Beyerdymanic mají zvuk do V křivky(nevím, jak se tomu přesně říká). Koukám, že se mi to zase zkomplikovalo.

Nebyly by na dlouhé nošení lepší otevřená/polootevřená, aby se lépe větraly uši a nepotily se tolik? Dřív jsem měl nějaká levná uzavřená a po hodině jsem se fakt už potil. Otevřená prej mají lepší zvuk, že se neodráží od stěn, ale to asi normální člověk jen tak nepozná. U těch Beyerdynamic si hodně lidí stěžovalo na až moc zesílené výšky (treble), proto jsem si je nevybral ale bohužel nemám možnost si je otestovat, nebo jsem zatím nenašel vhodné místo, abych zjistil, jeslti mi to vadí. U AKG se mi líbí odpojitelnej kabel a u Beyerdynamic ta pohodlnost a "telefonní kabel". Ještě je pro mě jedno + u otevřených, že slyším okolí, i když se to může zdát u mého stylu používání jako nevýhoda, nesmysl.

Teď mám Samson SR850, kdyby někdo měl na porovnání, co by byl nejlepší upgrade. A nebo by my mohly stačit jen s novou zvukovkou?

Koukám, že se ale až moc otáčím od starého tématu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny