Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno GA-B150M-DS3H - GPU a Zvuková karta

Dřív jsem tady řešil mojí základní desku a bylo mi řečeno, že na nich jsou docela špatné zvukovky. (realtek alc887)

Asi opravdu vezmu ty DT990 (aspoň trochu ušetřím), Jenom mě lehce děsí ty vysoké výšky [samson je má prý také (jenom jsem to někde četl, nevím, jestli je to pravda), pokud ano, vůbec mi nevadí]. Nějaké typy AKG se začaly kvůli menším nákladům celé vyrábět v Číně (AKG K702 např.), takže už jenom z tohoto důvodu jsou právoplatné obavy ohledně kvality zpracování, ikdyž záleží továrna od továrny. Četl jsem, že jsou méně kvalitní drivery, někdo na nich našel bublinky, ale na kvalitě reprodukce zvuku by to nemělo mít žádný vliv. S tím se taky řešilo, že na sluchátkách už není made in Austria.

Teď ještě ta zvukovka. Přemýšlím, že bych místo dedikované vzal DAC + AMP Schiit Audio Fulla 2. Zvládá to sluchátka až s 300 Ohm impendací. Má s tím někdo zkušenosti? Je lepší koupit externí USB nebo interní do cca 4000 Kč? Výhoda externího je odstranění šumu, který je uvnitř pc, jenže nevím, jestli řeším něco, co opravdu slyší jen malá skupina lidí s dobrým sluchem, s aparaturou za několik desítek tisíc Kč. Něco jako mít mravence v reprosoustavě, že to prej dobře hraje :).

Ty herní vymoženosti zvukovky opravdu nemusím mít, ikdyž jsem hráč a simulovaný prostorový zvuk a další kravinky by se mohly hodit.

Audiofil nejsem, zatím jsem neměl možnost slyšet opravdu kvalitní zvuk a otestovat své uši. Jsem jenom student, co si chce zlepšit poslech hudby a hraní her.

Díky moc za rady.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny