Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lze nějak vyřadit z mobilu možnost připojení k internetu?

Urcite to lze, ovsem urcite ti musi byt zrejme, ze tvuj dotaz je prilis obecny a navic se zda byt vzhledem k ucelu Androidu jako sitoveho zarizeni dost podivny.

Urcite je mozne z Androidu odstranit ovladac sitove karty (sitoveho cipu), muze to byt slozitejsi operace a je mozne, ze bys musel upravovat firmware tveho telefonu, vytvoreni vlastni customROM. Sitovych zarizeni je v Androidu mnoho, v pocitaci take nemas jedinny typ sitove karty, budes si to muset pro tvuj telefon dohledat. Urcite se nebude jednat o jeden konkretni soubor, ktery by jsi na libovolnem hardwaru smaznul a odstranil bys tim sit. Je to tak netypicky pozadavek, ze se mi nic okolo toho ani nepodarilo dohledat, aby proste stejne zarizeni nemohl ovlivnovat i volani z telefonu.

Mozna by ti mohlo stacit na to jit oklikou a to pres hosts soubor, ktery mas jako root (spravce) moznost menit. Kdyz pak root ze zarizeni odeberes, tak to uzivatel bez nove aktivace rootu nedokaze zase vratit. Dokonce by na zmenu hosts mohli fungovat GUI aplikace, ktere potrebuji ten root. Ale ja se setkal akorat s takovyma, kde muzes sit pro aplikace povolovat ale ne zakazovat treba Droidwall. Kdyby teda uzivatel mohl nainstalovat novou aplikaci, tak by asi mela zpristupnenou sit, GUI aplikace teda spis pouzit nepujde.

Budes muset zkouset a hledat na netu, tezko ti tu nekdo vybali presny postup notabene pro neznamy telefon.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny