Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem chybová hláška při instalaci programu MP3 Gain

zkusímto popsat co nejpřesněji. po připojení krabičky s vloženým hdd mi to napíše, že se ovladač nepodařilo naistalovat. tak jak se ptáš, hdd není nikde vidět.zkusil jsem to na jiném ntb a tam to funguje, je vidět, jdou přečíst vlastnosti, při kliknutí na tento počítač zobrazí velikost a obsazenost. dokonce jsem hdd na jiném počítači sformátoval a stále se choval stejně. můj ntb to prostě nevidí. řešil jsem to dokonce s výrobcem krabičky a jediné k čemu jsme došli, je to, že si mám na stránkách lenova stáhnout ovladač. to byla první věc, kterou jsem udělal, než jsem to začal řešit s výrobcem pixly.3-[ . to že je problém někde v ovladačích, jsem pochopil i bez něj. jinak jestli to pomůže, když rozkliknu ovládací panely a pak ovladače, s připojeným ext hdd se tam objeví položka "unknown device". když kliknu na toto a dám "aktualizovat ovladač", po chíli to napíše "tento ovladač je aktuální" a když dám "zkontrovat zařízení" (nebo tak nějak), objeví se "toto zařízení pracuje správně". i debil pochopí, že zařízení nepracuje správně!!!!
myslím že jednoduché řešení bude, když se mi nějakým způsobem povede zjistit, odkud stáhnout ovladač, když není ani u výrobce krabičky ani na stránkách lenova.
jen tak pro dodatek. po instalaci nového os mi nefungoval ani touchpad, tak jak měl. nešlo to scrolování na straně. rozjel jsem ho po tom, co jsem našel v zálohách starý ovladač a ten jsem naistaloval.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny