Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak aktivovat, přes hlášku "Bezpečnostní kód", starší tlačítkový mobil NOKIA 5140i ?

Za reakci rovněž děkuji. Ty způsoby hardresetu pomocí tlačítek nejdou, protože se vůbec, pokud je vložena jakákoliv SIM, nedostanu do mobilu. Okamžitě naskočí "Bezpečnostní kód" a s mobilem se nedá nic dělat. Nic zadávat.
Zadávat se dají pouze znaky z klávesnice v případě, že je SIM vyjmuta, ale po stisku potvrzovacího tlačítka se nic neděje a po stisku volacího naběhne "Pouze tísňová volání".
Zkusil jsem odblokování bezp.kódu pomocí kalkulačky kódu Nokia Master Security Code z odkazu. Ale byl problém se zadáním čísla IMEI. Ten můj má 3532255/01/443064/2 a pokud jsem jej chtěl zadat i s těmi lomítky, nebylo dost místa. Tak jsem jej zadal bez lomítek, to šlo, "cosi" mi to spočítalo, ale po zadání spočteného výsledek opět "Nesprávný kód".
Tak se mi zdá, že nejspíš bude nutno, tak jak v píše jeden maník v Mobilmánii :"Bezpecnostny kod sa da dat do povodneho stavu ako bol od vyroby(12345 alebo ziadny), prehratim firmware cez phoenix. Alebo to hodit do servisu."3-[ Ještě ale nevím, co je to ten phoenix.:-(
Pokud je mi známo, pak jde pouze o hlavní město státu Arizona na jihozápadě USA. Ale jakou to má souvislost nechápu.:-[
Nevíš, kde by se to firmware dalo sehnat a jak jej nahrát? Už mi z toho "hrabe".:-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny