Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co jsou identifikátory ID a URI a proč se nemohu spojit na obchod Google play?

Na starším smartphonu HTC Wildfire S A 510e s Andr. 2.3.5 HTC Sense 2.1 jsem se snažil připojit na obchod Google play, přes, na něm nainstalovanou aplikaci "G-hledat". Při jejím zakliknutí se mi objeví v rámečku nahoře nápis "Google". Pokud na něj kliknu, nic se neděje. Pod ním je lupa a nápis "google play". Pokud na tento kliknu, objeví se mi nahoře stránka "http://www.google.com/m?hl=..." a pod tím nabídka Google google play s možností zadání lupou. Pod tím ještě "Vše","Nákupy", "Obrázky", "Videa". A dole pod tím ještě informace o platbách na Google Play. Nakonec ještě pod sebou: Nové aplikace, Top hry na Google Play, Hudba, Top filmy.
Pokud však kliknu na "Nové aplikace" (potřebuji něco stáhnout) stránka nahoře se změní na "https://play.google.com/sto...", pod tím barev.trojúhelník a nápis Google play a dole pod tím: "Tento prohlížeč již není podporován" a dále "k přístupu na Google Play použijte aplikaci Obchod Google play". Ten text "aplikaci Google Play" je napsán jako odkaz (modré a podtržené).
A teď vzniká problém. Po zakliknutí tohoto odkazu se mi objeví trojúhelník s vykřičníkem a text: Chybějící ID a pod tím : S identifikátorem URI nebyl předán identifikátor ID. Pod tím okénko OK. Po zakliknutí OK se display vrátí opět zpět na stránku "https://play.google.com/sto...", pod tím barev.trojúhelník a nápis Google play a dole pod tím:Tento prohlížeč již není podporován a dále "k přístupu na Google Play použijte aplikaci Obchod Google play". A tak stále dokola.
Chtěl bych právě i tu novou aplikaci Obchod Google play na tento mobil nainstalovat.
Nevím o co jde (ty identifikátory), a jak se tedy na obchod Google play dostat. Jak doplnit a kde vzít ten identifikátor ID. Můžete někdo poradit? Díky.

Předmět Autor Datum
Fandim ti, abys to rozchodil, ale moje zkusenost: nepodporovane zarizeni, nepodporovana verze Androi…
RedMaX 23.07.2018 23:55
RedMaX
Díky za odkaz i radu. Přeinstalaci ROM asi provádět nebudu, abych jej "neodboural" úplně.:-D Už se m…
George63 24.07.2018 09:30
George63
Ale zatím jsem jej na NB nezkoušel ani připojit není třeba připojovat. z notebuku vlézt na ten play…
lední brtník 25.07.2018 08:18
lední brtník
Tak to se nepovedlo. :-( I když je i tento mobil přihlášen k mé Google adrese, na NB se mi objevilo… poslední
George63 27.07.2018 11:47
George63

Díky za odkaz i radu. Přeinstalaci ROM asi provádět nebudu, abych jej "neodboural" úplně.:-D Už se mi takto podařilo "odbourat" outdorovou kamerku a málem musela do Číny. Ale velmi seriozní dovozce mi ji nakonec vyměnil (bezplatně) za novou.
Telefon, SMS a nainstalované aplikace jinak fungují OK a WiFi a Bluetooth taky a chtěl jsem si do něj pouze doinstalovat internetové rádio. Ale kašlu na to. Nechám jej "dožít" tak jak je. Mám jej pouze jako zálohu na druhou SIM kartu.
Ještě zkusím, zda by to nešlo přes NB. Ale zatím jsem jej na NB nezkoušel ani připojit a momentálně na to nemám čas. Ještě jednou dík a zdravím.:-)

Tak to se nepovedlo. :-( I když je i tento mobil přihlášen k mé Google adrese, na NB se mi objevilo u požadované aplikace pouze že je už nainstalovaná na mém, běžně používaném SmPh Acer. Žádná možnost instalace na tenhle.
A rovněž při připojení kablíkem USB na NB se na ten starý SmPh nedostanu. Sice se po spuštění průzkumníka přihlásí zvukově a zobrazí se jako Vyměnitelný disk "F", ale po zakliknutí se objeví pouze hláška Vložte disk do jednotky Vyměnitelný disk "F". Při zakliknutí odpojení od NB se objeví Otevřít panel zařízení a tiskárny. A tam je zaregistrován jako Android Phone a "zařízení úložiště". A tím to skončí. 3-[
Ási se už na něj vyprdnu a budu používat pouze to, co má nainstalováno a co je schopen zpracovat.
Telefon, SMS, a WiFi fungují OK a pak jsou na něm dobré a fungující aplikace map, míst, navigace a ještě pár dalších, občas dobře využitelných. "Baterka" taky ještě poměrně dobrá. Takže jako záloha, s druhou SIM, ještě chvíli vydrží. A je to "prcek", který, když strčím při práci do kapsy, nemusím mít strach, že mu něco "porobím" s dispalyem. A nejvíc u něj používám šikovnýho budíka, abych, když se zaberu do práce, nezapomněl na "sváču".:-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru