Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co jsou identifikátory ID a URI a proč se nemohu spojit na obchod Google play?

Na starším smartphonu HTC Wildfire S A 510e s Andr. 2.3.5 HTC Sense 2.1 jsem se snažil připojit na obchod Google play, přes, na něm nainstalovanou aplikaci "G-hledat". Při jejím zakliknutí se mi objeví v rámečku nahoře nápis "Google". Pokud na něj kliknu, nic se neděje. Pod ním je lupa a nápis "google play". Pokud na tento kliknu, objeví se mi nahoře stránka "http://www.google.com/m?hl=..." a pod tím nabídka Google google play s možností zadání lupou. Pod tím ještě "Vše","Nákupy", "Obrázky", "Videa". A dole pod tím ještě informace o platbách na Google Play. Nakonec ještě pod sebou: Nové aplikace, Top hry na Google Play, Hudba, Top filmy.
Pokud však kliknu na "Nové aplikace" (potřebuji něco stáhnout) stránka nahoře se změní na "https://play.google.com/sto...", pod tím barev.trojúhelník a nápis Google play a dole pod tím: "Tento prohlížeč již není podporován" a dále "k přístupu na Google Play použijte aplikaci Obchod Google play". Ten text "aplikaci Google Play" je napsán jako odkaz (modré a podtržené).
A teď vzniká problém. Po zakliknutí tohoto odkazu se mi objeví trojúhelník s vykřičníkem a text: Chybějící ID a pod tím : S identifikátorem URI nebyl předán identifikátor ID. Pod tím okénko OK. Po zakliknutí OK se display vrátí opět zpět na stránku "https://play.google.com/sto...", pod tím barev.trojúhelník a nápis Google play a dole pod tím:Tento prohlížeč již není podporován a dále "k přístupu na Google Play použijte aplikaci Obchod Google play". A tak stále dokola.
Chtěl bych právě i tu novou aplikaci Obchod Google play na tento mobil nainstalovat.
Nevím o co jde (ty identifikátory), a jak se tedy na obchod Google play dostat. Jak doplnit a kde vzít ten identifikátor ID. Můžete někdo poradit? Díky.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny