Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problémy s nastavením IP kamery

Píši, že jsem to koupil na tom Aliexpresu a tam zjistit značku je celkem problém, ale ofotil jsem ti jedinou nálepku, kterou jsem na té kameře našel, tak snad pomůže.
Jinak promiň nechci rejpat, když žádám o pomoc, ale to přirovnání s tím autem moc nesedí. Vem si, že je někdo úplný magor na auta (třeba jako já na ty sítě) a koupí si první auto, tak se tě taky třeba zeptá. "Koupil jsem auto, 3 dny jezdilo, teď nejde nastartovat, co s tím"? Taky by mu třeba pomohla rada "Máš tam benzín, nesvítí ti taková oranžová kontrolka s pumpou?" A vůbec nezáleží, jaké auto koupil. Prostě plná nádrž (lépe řečeno né prázdná) je jedná z věcí pro úspěšné nastartování. No a pokud to ten člověk neví, můžeš mu poradit, nebo ho zesměšnit. Ty jsi mě zesměšnil, ale nezlobím se, chápu, že jsou lidé, kteří si na úkor jiných radi vylepšují své EGO, proto máš mé pochopení!
Opravdu bych nechtěl, abychom na sebe spustili nějaké invektívý. Je mi jasné, že pro zdar, něco po mně potřebujete (já nevím ale co), budu se postupně snažit dodat, jak si napíšete. Mně by ale třeba pomohlo i obecně, na co se zaměřit (zase PC laik až takový nejsem, ale sítím nerozumím vůbec a IP kameru nastavuji poprvé)

takže děkuji a a klidně se ptejte, rád doplním

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny