Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem s HDD

Mal si dať najprv quick - rýchly.

Budeš potrebovať obnoviť tabuľku s NTFS, hlavne tie sektory, ktoré sú na 100% obnoviteľné. Musel by som vidieť celý výpis.

Ale postupuj logicky a intuitívne, kde dáš fajku, tam sa objaví na nečisto tá časť sektora, ktorá by ti mala pasovať do obnovy podľa svojho uváženia a pamäti, ako si mal disk naposledy delený.

Máš to fest nasekané, "čo dokáže ulica" s diskami, tzv. nenapraviteľní deliči na oddiely, oddieliky a oddielôčiky so zavádzačmi, bootsektormi, aktívnymi a primárnymi oddielmi, uefi, recovery oddiely, OEM apod. využitie.

Aspoň vidíš, čo by dokázala taká americká, imperialistická NSA, CIA, či CCCP FSB, NKVD z disku vyštrachať (aj po formátoch), ak by si bol vnútorným nepriateľom sociaľistickej, sľušnej, pocticej spoločnosti platený, ako špión neznámou mocnosťou.

Ani metóda 35x Petra Guttmana, prepis strojovým kódom kadejakých jedničiek, polojedničiek a prázdnych núl nepomôže, vždy sa dá niečo nájsť v neprospech, za čo hrozí ťažký žalár. Ale ja mám svoju zaručenú metódu, po ktorej nezostane na disku ani jeden bit. A, nie je to autogén, na 1800°C v zohriaty disk peci, kladivo, vrtačka apod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny