Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem s HDD

Ahoj,

potřebuju poradit. Mel jsem nějaké problémy s w10, tykaly se bootres.dll. Neslo s tím nic dělat a tak jsem přeinstaloval win. Původně jsem na win používal legacy a tak jsem si řekl, ze pro novou instalaci už to přehodím na UEFI. Všechno bylo OK.
V PC jsou:
- 1 SSD (windows)
- 1 HDD (2 oddíly)
- 1 HDD (1 oddíl)

Po instalaci mam SSD jako GPT a klasicky disky s MBR. Vse na PC fungovalo, nez jsem se rozhodl zrusit na jednom HDD 2 oddily a spojit je do jednoho. Stáhl jsem Hirens (z flashky jsem ho asi pustil ne jako UEFI, nechtel se jako UEFI nacist) a pres Aomei jsem mensi oddíl smazal a naformátoval a dal jsem to připojit k většímu. Vše proběhlo v pohodě. Vypl jsem PC a rano jsem se po zapnuti nestacil divit. PC vidi HDD stale se 2 oddily, jsou vidět i adresáře, ale po kliknuti na ně, se obsah nezobrazi (něco to psalo, ale bohužel nevím co, protože jsem se rozhodl disk okamžitě odpojit). Ukazuje to, že disk má X volných GB, ale není videt obsah souboru a adresářů, jak jsem psal.

Zapl jsem teda znovu Hirens, ze se podivam a tam, v exploreru na disk nejde kliknout, píše to, ze je něco poškozeno a ukazuje to, ze je prazdny, ale neukaze to ani velikost disku.

Dá se to nějak zachránit, abych se k souborům na disku dostal? Zatím jsem žádnou obnovu recuvou nebo jak se to jmenuje nedělal. Nechtěl jsem na disk zatim sahat, dokud nebudu vědět, co s tim.

Dik.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny