Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem mikrofon

Dobrý den, mám menší problém a otázku. Mám takový problém, když se připojím na nějaký server např.: discord, team speak atd. tak mi nefunguje výstup zvuku z mikrofonu, ale jakože v tom programu. Zkoušel jsem jiný mikrofon jestli není vadný, ale není kolega ho zkoušel a normálně jde tak rád bych se zeptal jestli nemůže být něco se zvukovkou, ale zvuk z reproduktoru a sluchátek jde normálně. Předem děkuji za odpovědi, rady a pomoc.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Skuste ako prvé sa pozrieť do správcu zariadení (pravým na tento PC -> vlastnosti > naľavo výber: "s…
Mlocik97 02.08.2018 11:21
Mlocik97
Děkuji za vaši radu, ale po odzkoušení vámi napsané rady mi nic nepomohlo všechno co jste napsal byl… poslední
pelcik 03.08.2018 10:42
pelcik

Skuste ako prvé sa pozrieť do správcu zariadení (pravým na tento PC -> vlastnosti > naľavo výber: "správce zařízení") jestli tam nevidíte žlté výkričníky.

Drivery sa inštalovali zo stránky výrobcu hardwaru?

Skontrolovať ovládací panel -> hardvér a zvuk -> zvuk -> komunikácia (malo by byť nevykonať žiadnu akciu)
a
ovládací panel -> hardvér a zvuk -> zvuk -> nahrávanie -> pravým kliknúť a zobraziť odpojené zariadenia (či tam nieje Váš mic, ktoré sú nastavené ako predvolene), zvoliť Váš mic -> úrovne (skontrolovať šoupátko, jestli nieje na nule) -> Spresnenie -> Skontrolovať pozaškrtávané políčka, formát, prípadne obnoviť predvolené.

Ďalej ešte otvorte skype, je trocha retardovanej od MS a má oprávnenie sa montovať do nastavenia mikrofónu, v nastaveniach skypu to zakážte.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru