Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Norton Antibot - zkušenosti?

Co to bot je, o tom bych tak nějak povědomost měl. Můžeš ale rozvést svou myšlenku Norton Antibot = rootkit? Nějak se mi nezdá, že by se snažil nějak zamaskovat vlastní přítomnost nebo že by se nějak skrýval. Možná jsem ale tvou poznámku jen správně nepochopil.

K čemu mi zkušenosti budou? Třeba k tomu zda odinstalovat avira antivir a případné boty chytat tímto. Na xxx a warez nechodím, ale občas tam nevědomky přes jinde uvedený odkaz vlezu. To přesto, že je mi známo, že se nemá klikat na všechno, co kdo kde nelinkuje - prostě nejsem dokonalý. A toto by mohla být cesta, jak z toho nevědomého vlezení vyjít s čistým štítem. Mít virový scaner nepotřebuji, potřebuji jen pojistku co kdyby.

Pro informaci - záplatuji pravidelně, používám pouze MSIE a i když se budeš asi divit, tak zkušenost mi říká, že i když se už dnes situace v napadnutelnosti v porovnání s FF vyrovnává, tak je přece jen MSIE napadán častěji.

edit: pro zajímavost ohledně klikání na kdejaký odkaz, doporučuji zkusit si tento test http://www.siteadvisor.com/spywarequiz. I když jsem pozorněji sledoval co na těch náhledech je, tak jsem měl pouze 7 z 8 úspěšných. Při běžném pohybu po internetu tak pozorný není snad nikdo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny