Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Dva monitory

Dobrý deň,

chcel by som Vás požiadať o radu s prepojením dvoch monitorov. K noťasu som cez HDMI pripojil monitor, ktorý by som chcel používať ako primárny a noťasový ako rozšírenie. Ak nastavím extend, tak automaticky ako primárny určí ten na notebooku a ako rozšírený pridá ten pripojený (notebook má 15 palcov a pripojený monitor 27). Ja by som to avšak potreboval naopak a netuším ako to prehodiť :).

Preto poprosím o radu.

Řešení:

nemám 2 monitory, ale vo windows 10 je v nastavení možnosť vypnúť zobrazenie panelu na všetkých obrazovkách (nové nastavenia, nie ovl. panel).

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ve windows95 s tím nic nešlo (dokonce ani nešlo přehodit umístění, rada v nápovědě radila přesunout…
ml1 06.08.2018 15:31
ml1
Ďakujem pekne Imík aj tebe ml1, zhodou náhod som mal win 10, možnosť som našiel, problém vyriešil. T… poslední
núb 06.08.2018 15:49
núb

Ve windows95 s tím nic nešlo (dokonce ani nešlo přehodit umístění, rada v nápovědě radila přesunout fyzicky monitory nebo přepojit kabely). Počínaje XP ale bylo na ovládacím panelu zobrazení zaškrtávátko "toto je můj primární monitor" v linuxu je tlačítko "nastavit jako hlavní"
Jinak je to úplně jedno, pokud nepoužíváte nějaký debilní software typu pinnacle, kde nejde nakonfigurovat kam co zobrazit. Hlavní panel lehce přesunete na libovolný okraj kteréhokoliv monitoru, chybové hlášky vyskakujou na aktuálním monitoru, nenapadá mě nic jiného, čemu by vadilo, který monitor je primární.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru