Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o kontrolu logů z Prohlížeče událostí - Upozornění a Chyby

Tak sorry, že jsem dovolil zeptat na primitivní základy, které když jsou teda primitivní ,mi na ně nedokážeš ani ochotně odpovědět.

A jinak, ptal ses proč jsem uvedl výpis v hexa kódu, za prvé já za to nemůžu, že to vygeneroval program do hexa kódu; za druhé myslel jsem, že ty části IDENTIFY_DEVICE SMART_READ_DATA SMART_READ_THRESHOLD, taky budou potřeba pro diagnostiku HDD; za třetí neřekl jsi specificky, že chceš zrovna printecsreen, ve kterém ty části IDENTIFY_DEVICE , SMART_READ_DATA , SMART_READ_THRESHOLD nejsou; za čtvrté jo barvy poznám.

A na ten oddíl Rezervováno systémem se dostanu jak, přes file manager nebo to jde i přes windowsový prohlížeč? A můžu z něj spustit ten memtest, nebo mi doporučuješ memtest86+ v tvém odkazu, je v něčem lepší nebo jsou na tom oba stejněí?

Jo a ještě k tomu chkdsk, četl jsem, že ho někdo nedoporučuje, že může udělat víc škody než užitku, jaký je tvůj názor? Nelze taky použít místo chkdsk příkaz sfc /scannow?

A jen tak pro odlehčenou: "Představte si to ticho, kdyby lidé říkali jen to, co vědí." - Karel Čapek

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny