Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno ,,Slavný" Google mě nepustí do ,,vlastního" gmailu.Co s tím?

Před rokem jsem si zřídil na gmail emailovou schránku. Asi za měsíc jsem se na ní jednou přihlásil,bylo asi 50 spamů, od té doby jsem tam nebyl, až nyní jsem chtěl. Hlasí mě to, že mě nemůže poznat a do emailu mě nepustí. A to i přesto, že znám heslo, v pomocných otákách znám přesně měsíc i rok založení účtu. Chtějí můj další email, ten jsem jim ho dal a stejně nic nepomáhá. Telefonní číslo nevím, protože to byla nějaká předplacená karta, kterou dávno nepoužívám a číslo si nepamatuji. Chytrý mobil nepoužívám a email jsem zřidil jen z počítače.
Asi je to bez šance proti ,,velkému bratrovi", co nutně potřebuje znát i velikost našich ponožek, že?

Předmět Autor Datum
A není to proto, že jsi dlouho se schránkou nic nedělal a tak byla zrušena? A když jsi bez ní tak dl…
Pytlík 14.08.2018 10:44
Pytlík
Kdyby byla zrušena, tak snad napíšou, že je zrušená. Ale oni mě nemohou poznat. A to je pro ně zásad…
Svatek99 14.08.2018 10:48
Svatek99
Je to u Google normalni, varuji vas predtim pouzivat nejen na Google ale vyuzivaji to u ruzne dalsi…
RedMaX 14.08.2018 11:13
RedMaX
Pokud ses nepřihlásil do toho účtu déle jak 6 měsíců, tak zcela určite byl smazán. V tomhle případě…
Karel6666 14.08.2018 11:28
Karel6666
Ok, díky za info, mám to už naštěstí vyřešené. poslední
Svátek99 14.08.2018 11:34
Svátek99

Kdyby byla zrušena, tak snad napíšou, že je zrušená. Ale oni mě nemohou poznat. A to je pro ně zásadní. Automatická služba mi tam poslala kod na zrušení té služby, jinak bych už nikdy nepoužil ten email. Podařilo se mi to po dvou dnech vyřešit tak, aby to poslali na jiný email. Takže je to vyřešené a otázka zbytečná. Ale gmail už nikdy. Hlavně ne na použití 1x za rok.

Je to u Google normalni, varuji vas predtim pouzivat nejen na Google ale vyuzivaji to u ruzne dalsi sluzby Google Autentifikator, uz se do sluzby nemusite nikdy dostat. Google v tom ma silenej bordel.

Podobne ja mam zablokovane nakupovani na Google Play, taky jsem s tim nic nedelal, ale proste nekde u Google se to podelalo a mam smolika.

Pokud ses nepřihlásil do toho účtu déle jak 6 měsíců, tak zcela určite byl smazán. V tomhle případě nelze nijak obnovit. Google na to upozorňuje předem odesláním e-mailu na sekundární adresu. Pokud jsi ji nezadal, tak smůla. Nebylo tě jak kontaktovat.
Nový účet se stejným názvem google založit nedovoluje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru