Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dual boot Windows 10

Ahoj, používám na práci poměrně výkonný počítač, který mám umístěný v pracovně. V ložnici mám vedle postele jen takovou starou šunku, která primárně slouží k přehrávání fimů a bohužel už dosluhuje.
Místo investice do nového PC, jsem přemýšlel, že bych mohl využít PC v pracovně a do ložnice natáhnout jen kabely od monitoru, reproduktorů, klávesnice a myši.
Problém je ovšem v tom, že na pracovním PC používám specifická nastavení, která nejsou v souladu s PC na běžné užívání. Nerad bych si ten pracovní systém i nejak zaplácal hloupostmi.
Napadlo mě tedy, jestli je vůbec možné do PC přidat ještě jeden HDD a na něj nainstalovat ještě jednou Windows 10. Měl bych tam tedy 2x stejný OS nezávisle na sobě.

Představuju si to takhle:
Zapnul bych PC a automaticky by se mi rozsvítily oba monitory (v pracovne i v loznici). Vybral bych si, který systém si přeji spustit. V každém ze systémů bych přes správce HW zakázal monitor, myš, klávesnici a reproduktory toho druhého. Po spuštění windows by tedy druhý monitor nedostal zadný signál a automaticky se vypnul. Stejně tak bych zakazál i disky atp. pouzivané na druhem systému.

Je možné to takhle zrealizovat?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kolik ze ten video kabel bude mit metru? ::) Na to bez zesilovace zapomen Baby. poslední
XoXoChanel 22.08.2018 02:42
XoXoChanel

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru