Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problemy s Operou 9.51

Zdravím.

Radku portable verze je dobrý nápad a mohla by ti pomoct. "Portable" znamená to, že program se neinstaluje, jenom si ho zkopíruješ nebo rozbalíš do nějakýho adresáře ze kterýho ho pak spouštíš. Tedy neměl by ti ničím zasvinit registry, neměl by nic přidat do instalace win ani jinam a - pro tebe hlavně - neměl by (pokud to je udělaný správně ..) nijak ovlivnit ten samej program, kterej máš případně už v pc normálně instalovanej.

Takže pokud máš nakopnutou instalaci opery, dává ti to šanci aniž bys na ní něco měnil, zkusit rozjet tutéž operu nanovo, jestli náhodou nebude chodit líp. Tzn. stáhnout, rozbalit, updatovat na 9.51. Pak můžeš zkusit dostat do portable opery svý maily, třeba i jen ručním zkopírováním složky s mailama z tý normálně instalovaný verze. Pokud by to chodilo, tak máš vlastně svý maily zálohovaný a mohl bys teda risknout případně i svou původní instalovanou operu odebrat a znova nainstalovat - jak už jsem psal, zdá že, že tam, kde tu verzi 9,5 přeinstalovávali přes starší verze, zlobí daleko víc, než čistá nová instalace.

A při troše štěstí by se ti mohlo povést, zkopírovat nakonec do nový čistý instalace 9.51 zálohovanou složku s mailama a případně i některý soubory s tvou konfigurací. Který to jsou ti z hlavy neřeknu, :\documents and settings\user\Data aplikací\Opera\profile\*.ini, radši ale vynech opera6.ini, to je hlavní soubor s konfigurací a tam právě možná jsou nějaký chyby.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny