Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problemy s Operou 9.51

A ještě pár slov - prý to byl moc dlouhý příspěvek, tak ho dávám ve dvou částech :-)
--------------------
A podle toho jak intenzivně operu využíváš ti opravdu radím, zaexperimentovat s velikostí cache. To "pamatování obsahu načtených stránek" je nově přidaná funkce, nepochopil jsem, čím se má lišit od normálního "kešování", ale je to něco navíc a určitě bys měl zkusit co to udělá když to vypneš. Je to v nastavení vedle "normální" cache. Stejně tak zkusit změnit, spíše zmenšit než zvětšit normální cache, třeba i na 20 mb a uvidíš.

Mimochodem, z čiré zvědavosti, co děláš, že se ti daří pracovat s takovým množstvím otevřených oken?

Jinak ty potíže co máš by mohly být taky nakopnutým systémem přístupových práv ve woknech (opera se snaží zapsat něco někam, kde nemá právo zápisu), nebo nedostatkem místa na disku - netuším vůbec, kolik místa dokáže nová funkce "pamatování obsahu načtených stránek" na disku zabrat. Během provozu si opera nějak poradí, ale při vypnutí se pokouší uložit data a to už prostě nejde .. Nevím, ale tohle bych si ověřil.

Mě ta nová verze štvala podobně jako tebe, taky jsem se dokonce donutil otestovat Firefox a taky jsem ho odložil s pocitem, že to je z bláta do louže. Takže držím palce a kdyžtak napiš, jestli na něco přijdeš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny