Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problemy s Operou 9.51

Cache-pametovou mam 40mb a diskovou 20mb. Mam to tak odjakziva a nikdy nebyl problem. Myslim, ze tam problem nebude. To pamatovani stranek mam v defaultu na 5000. Problem tam asi nebude, mam uz ted nainstalovanou jeste jednu instalaci Opery na stejnym pc a nedela to problemy, akorat se mne nechce riskovat do teto instalace emaily.

Co delam ze mam tolik oken? No asi se ti to nebude zdat normalni, ale potrebuju mit prehled cca o 10-12 tematech na netu a ke kazdemu mam otevreno cca 10 stranek, nekdy vic. Nevyuzivam zalozky, je to pomale, tohle je mnohem rychlejsi a vyznas se v tom velice snadno, ale to asi znas. Stlacis pravou mys a zmacknes kolecko a vyberes si co chces. Nez bych to hledal v zalozkach a oteviral to jedno po druhym, tak to delam takhle. Zvykl jsem si na to a rychlost je opravdu mnohem vetsi, kdyz neco potrebujes dohledat. Jedina nevyhodaje, ze se Opera pomalej nacte, ale vzhledem k tomu, ze ji oteviram jednou za nekolik dni, tak neni problem. Ntb nechavam uspanej. I pri tolika otevrenych strankach Opera na ntb pri vypnutem flashi zere pouze cca 130-190mb ram, podle obsahu a poctu otevrenych stranek a na velkym pc mivam zapnuty i flash-tam to problem nedela a i pri skoro 170 oknech spotreba ram pouze kolem 200-260mb. O tom si FF muze nechat zdat i ve verzi 3. Vetsinou ani neprezije otevreni tolika oken, protoze se sekne a sezere celej cpu, ale to je jedno.

Prava nevim jak se mohly podelat. Jsem jako admin, vsude. Misto na disku je. Je tam asi 20gb mista. Vcera jsem jeste na rychlo vymenil FW, protoze outpost dela i v te posledni verzi problemy s obsahem stranek a to ulozeni opera6.adr se porad nedari ani s novym FW, takze tam asi problem nebude. Nejdou zkopirovat ani exportovat zalozky, respektive jdou, ale po otevreni v jine Opere, je jich cca pulka. Pritom pridavani do te instalace Opery na ntb problem neni, prida cokoli.

Me to prave taky nastvalo, veci na ktery jsem byl zvyklej to ztratilo a nejdou nastavit a nebo nevim jak a ty novy nestoji za nic.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny